Hyra Kranbil

Hyr en kranbil för dina transporter

Har du behov av transportera tunga laster som är svåra att lasta av och på. Vid svårlastade transporter är det ofta en bra lösning att hyra kranbil av oss. Med den kan du på ett smidigt sätt transportera din last från punkt A till punkt B. 

När du hyr kranbil av oss hjälper vi dig med en totallogistisk lösning för ditt företag och din last. 

Välkommen att kontakta oss så utvärderar du dina behov och hyr ut en kranbil som passar dina behov. Vi hyr ut kranbilar till företag och privatpersoner.


Kontakta oss


Användbar för många syften

Även när du inte behöver ha något lastat kan en kranbil vara bra för att lyfta eller flytta något på samma plats. Det finns många tillfällen när en kranbil kan vara det absolut smidigaste valet för ditt företag. Våra kranbilar klarar många lyft som en större och mer statisk kran inte passar för – då kranbilen snabbt kan flyttas runt på platsen.

Hyra kranbil – bra för många behov

Det finns många användningsområden för kranbilar. Med den påmonterade lyftkranen kan du utföra en rad arbeten där det finns behov av tunga lyft. En kranbil kan exempelvis användas vid trädfällning när virket ska samlas ihop, lyftas upp och transporteras vidare. 

Ett mycket bra verktyg vid transport

Dessutom fungerar kranbilar mycket bra vid transport och efterföljande lyft av många olika saker. En kranbil kan således göra stor nytta vid husbyggen och villamonteringar. Speciellt vid större byggen som kräver höga lyft är en kranbil användbar.

Kranbilens räckvidd kan vara till stor hjälp vid lyft av saker som även ska transporteras bort. 

Bra på att forsla bort stora mängder material

Kranbilen kan också utnyttjas vid anläggning som grusläggning och liknande arbeten. 

När stora mängder material behöver lyftas på en tomt är en kranbil det perfekta hjälpmedlet. Detta eftersom kranbilen kan komma åt att lyfta även där det är trångt eller svårt att komma åt. Trädgårdsavfall eller fällda träd som ska fraktas bort, eller material som ska levereras till husbyggen eller anläggningsarbete.

Ett modernt och kraftfullt arbete

En kranbil är mycket bra att ha tillhanda vid arbeten som kräver både lyft- och transportförmåga. Om du väljer att hyra kranbil av oss så kommer du att ha ett modernt och kraftfullt verktyg som underlättar dina transporter. 

En kranbil kan användas för att flytta, forsla och placera tunga föremål. Denna kombination av lyftkraft och transportförmåga gör att kranbilar fyller en viktig funktion när tyngre föremål ska flyttas och transporteras. 

Ett utmärkt komplement till andra lyftmaskiner

Våra kranbilar är mångsidiga och fungerar inom en rad olika användningsområden. De kan användas till allt från rörläggning till transport av olika maskiner, som exempelvis mindre grävmaskiner. Kranbilar är ett utmärkt komplement till andra typer av lyftmaskiner.

Våra kranbilar är bland de modernaste i branschen. Detta ger dig som kund hög kostnadseffektivitet, låg miljöpåverkan och hög säkerhetsnivå.

En mobilkran är en mindre mobil lyftkran. Den har hög lyftkapacitet – från fem ton och uppåt. Vill du veta mer om kranbilens specifikationer som lyftdiagram, mått, bilder och andra tekniska specialiteter.
 

hyra kranbillasta tungt lass för flytt med kranbil

Hyra kranbil – frågor och svar


Vilken kranbil ska jag välja?

Vilken sorts kranbil du ska hyra beror på vilka projekt du behöver den till. Vi hyr ut kranbilar i flera olika storlekar och kapaciteter och kan hjälpa dig att hitta en som passar dina behov.

Behövs tillstånd för att använda en kranbil?

Det beror på var du befinner dig och vilken typ av projekt det handlar om. Kontrollera med dina lokala myndigheter vad som gäller – eller fråga oss.

 

Hur lång tid kan jag hyra kranbil?

Du kan hyra en kranbil för en kort eller längre period beroende på vilka behov du har. Tillgängligheten på kranbilar kan även påverka uthyrningstiden i vissa fall.

Kan jag köra kranbilen själv?

Det beror på vilket land du befinner dig i och vilka lagar som gäller. I en del länder krävs det särskilda licenser eller utbildningar för att köra en kranbil. 

Är du i behov av att hyra kranbil? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast med offert eller mer information om vad vi kan erbjuda.

Hyr en modern och stark kranbil till ditt projekt
Kontakta oss