Kassaskapsflytt – flytta kassaskåp

Effektiv, säker och varsam kassaskåpsflytt

Behöver du få ett tungt och skrymmande kassaskåp flyttat? Då har du kommit rätt. Vi är specialister på tunga lyft och att flytta tunga saker som kassaskåp, vapenskåp, pianon med mera. Att flytta tungt är vår vardag!

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din kassaskåpsflytt. Vi återkommer snarast med offertförslag och svarar gärna på dina frågor. 


Kontakta oss


Spara tid och pengar med vår hjälp

När du anlitar oss får du hjälp av riktigt erfarna flyttexperter. Vi vet hur man lyfter och transporterar alla sorters kassaskåp och ser till att komma på plats på ett säkert sätt. 

Med vår hjälp kan du spara både pengar och tid i och med att vi har all den utrustning som krävs – som exempelvis bärselar, transportbrädor och andra typer av verktyg och hjälpmedel som förenklar hanteringen av tunga föremål.

Vi flyttar ditt kassaskåp eller värdeskåp och monterar det på sin nya plats. Med oss får du tillgång till en helhetslösning där riggning, montering och avetablering ingår. Du får en hel kassaskåpsflytt utförd utan att behöva ta hjälp av någon annan än oss. 

Flytta kassaskåp – säkerheten alltid i första rummet 

Säkerhet är alltid i fokus för oss på Tunggruppen oavsett vilken typ av arbete det handlar om. När du anlitar oss för kassaskåpsflytt får du hjälp av personal med gedigen utbildning och erfarenhet inom sitt arbetsområde. 

Alla våra anställda är innehavare av ID06 samt utbildade inom Safe Construction. Dessutom innebär ID06 att inga obehöriga personer kommer att uppehålla sig på arbetsplatsen. 

Vi har utrustningen – och kunskapen

Ett kassaskåp är otympligt och tungt och kräver därför specialutrustning och kompetens för att flyttas på ett korrekt sätt. Rätt utrustning och teknik är därför ett måste för att en kassaskåpsflytt ska bli lyckad. Kassaskåp finns i en rad olika modeller och storlekar – vi har kapaciteten att ta oss an kassaskåp av alla sorter.

Flytten anpassas i detalj

Vi är givetvis fullt försäkrade vilket ger dig fulla garantier för en säker transport. Varje transport anpassas och planeras detaljerat för att flytten av ditt kassaskåp ska ske bekymmersfritt. Alla kassaskåp behandlas varsamt och vi undviker i största möjliga mån att tippa skåpet oavsett om det är tomt eller inte.

Flytta kassaskåp - kassaskåpsflytt

Kassaskåpsflytt – steg för steg


 • Alla kassaskåp är olika, så det är viktigt att undersöka den specifika modellen innan du flyttar.
 • Se till att du har tillräcklig hjälp och rätt utrustning för jobbet. Överväg att använda två personer med remmar eller liknande redskap.
 • Bär skyddskläder som handskar och stövlar med ståltå under flytten för att skydda dig från skador.
 • Rensa bort alla hinder från flyttvägen, inklusive möbler och skräp.
 • Skruva fast eller spänn fast allt innehåll i kassaskåpet ordentligt innan du transporterar det.
 • Mät dörröppningar, hissar, trappor eller andra områden där du måste passera med ditt kassaskåp för att avgöra om det får plats genom dem. Om inte, planera en alternativ rutt.
 • Lyft kassaskåpet försiktigt och be någon hjälpa dig om du behöver extra stöd.
 • Placera det på en plan yta och säkra det med remmar eller rep för att förhindra att det flyttas när du färdas i ojämn terräng.
 • När du flyttar uppför trappor ska du se till att varje steg har jämnt stöd så att ingen person bär hela kassaskåpets vikt.
 • Flytta dig långsamt och försiktigt för att undvika att skada din egendom eller skada dig själv.
 • Säkra det igen när det är på sin slutdestination och torka bort överflödig smuts eller skräp från flytten.

Välkommen att kontakta oss idag så hjälper vi dig med din kassaskåpsflytt.

Säker och varsam kassaskåpsflytt
Kontakta oss