Om oss

Om Tunggruppen

Vi som arbetar på Tunggruppen har gedigna kunskaper och erfarenheter inom tungtransport, flytt, magasinering och relaterade tjänster. När det handlar om tunga lyft och krävande flyttar har vi varit med om det mesta. Efter ett antal år i branschen har vi visat att vi är här för att stanna. Vårt mångsidiga kunnande visar att vi är en aktör att räkna med i branschen.

Våra medarbetare har stor erfarenhet och är utbildade för att kunna utföra alla arbeten inom branschen. Vi innehar självklart även trafiktillstånd, kollektivavtal, ID06 och medlemskap i Transport BA.

Fullt utrustade fordon

Våra fordon är fullt utrustade och vi kan utföra de flesta uppdrag samma dag som beställningen. 

Våra anställda har tidigare haft ledande roller inom tunghantering och dessutom utbildat sig kontinuerligt. Vi lyssnar alltid på våra kunder, planerar varje projekt noga och gör riskbedömningar för kundens trygghet.

Öppen kommunikation med kunden

Vårt främsta fokus är alltid våra kunder, som alltid ska vara informerade om allt som händer under projektets gång. Genom att använda rätt utrustning och arbetsklädsel ser vi till att minska olycksrisken.

kran som lyfter tungt
flytta industridelar

Utbildade inom säkra lyft

Den utrustning vi arbetar med är alltid av högsta kvalitet. Vår anställda är utbildade inom SSG och säkra lyft. Varje uppdrag är unikt, därför arbetar vi alltid lugnt, säkert och kontrollerar. Vi arbetar alltid enligt de lagar och föreskrifter som finns industri, byggen och infrastruktur.

Tunggruppen har många återkommande kunder och samarbetar med ledande företag i flera olika branscher.

Väloljat samarbete 

Hela vårt team är erfarna inom våra specialområden och samarbetar bra efter att ha arbetat tillsammans länge. Vi tar helhetsansvar för alla transporter och ser till att du känner dig trygg i att allt fungerar som det ska. 

Vi arbetar alltid med hög kvalitet i fokus. Vi passar tider, ute i god tid, håller ordning på din egendom och fullföljer arbetet från första kontakten till att hela uppdraget är slutfört.

Vi arbetar miljömässigt och är ordentligt försäkrade om olyckan skulle vara framme.  

Tunggruppen – ett ledande företag inom flytt och tunghantering
Kontakta oss