Flytta Tungt – flytta tunga saker

Tunggruppen kan flytta dina tunga saker

Välkommen till Tunggruppen – vi kan hjälpa dig att flytta tungt. Vi erbjuder ett helhetskoncept med såväl tunghantering och flytt, montering av flyttat gods samt även lagerhållning, magasinering och återvinning. 

Vi kan lyfta tunga saker av alla slag, men vi är inte bara en transportör – vi erbjuder ett genomtänkt helhetsgrepp från dörr till. 

Är du i behov av att flytta tungt? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss


Flytta tungt – brett utbud tjänster

Vi hjälper till med tunghantering och att flytta tunga saker inom ett flertal områden.

Flyttar med tunga saker

Detta är en av våra främsta expertområden. Vi hjälper dig med hela din flytt inklusive planering, projektering, tunghantering, flytt, montage, magasinering och återvinning. Våra medarbetare är välutbildade inom tunga lyft och transporter och sätter alltid säkerheten i första rummet. 

Våra medarbetare innehar ID06, SSG samt utbildningar och certifikat inom säkra lyft, fallskydd med mera.

Industri

Inom industrisektorn kan vi erbjuda tjänster som riggning, special/tungtransporter samt maskinflytt. Vi arbetar alltid med den modernaste och bästa utrustningen. 

Transport

Vi erbjuder hjälp med att transportera tungt gods, där är våra moderna och kraftfulla kranbilar. Med hjälp av kranbilarna kan vi flytta det mesta, även bilar och båtar. 

Riggning och montering

Inför en tung flytt krävs det ofta en hel del riggning och montering. Vi kan montera takfästen, rigga säkra ställningar med mera som underlättar och säkerställer en flytt med tunga saker. 

En pålitlig logistikpartner

Om du behöver flytta tungt eller stora mängder gods är det viktigt att ha en pålitlig logistikpartner som Tunggruppen. Vi kan inte bara tillhandahålla de transporttjänster som behövs för att få varor och material dit de ska, utan vi kan också vara en värdefull resurs när det gäller att förstå lokala bestämmelser och andra logistiska komplexiteter. 

Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa till att se till att dina sändningar kommer fram snabbt och säkert. 

Lång erfarenhet av att flytta tungt

Vi har stor erfarenhet av att flytta tunga saker. Kassaskåp, pianon, hela inredningar, värmepumpar, tunga maskiner – när du vill flytta tungt kan du vända till oss.

Alla våra anställda förstår vikten av att transportera varor på ett säkert och effektivt sätt.

Vårt team av erfarna yrkesmän har den kunskap och de resurser som krävs för att få dina tunga saker levererade i tid och i perfekt skick, oavsett vart de är på väg.

Flytta tungt – Tunggruppen flyttar tunga sakerindustriflytt

Vi samarbetar nära med våra kunder

Vi strävar efter att ge utmärkt kundservice under hela transportprocessen. Vi har ett nära samarbete med kunderna för att förstå deras behov och erbjuder personliga lösningar som uppfyller även de mest krävande kraven. Vårt åtagande är att se till att dina varor levereras på ett säkert och tryggt sätt och i tid. Med många år av erfarenhet inom logistik kan du lita på ABC Logistics för alla dina transportbehov. 

Vi garanterar säkra och effektiva flyttar

Vi rekommenderar att du anlitar oss vid flytt av tunga saker. Exempelvis kassaskåp och flyglar är ofta alldeles för tunga för att flytta på egen hand och byggda så att de kan vara väldigt knepiga att flytta. 

Ponera att du ska flytta en stor soffa ned eller uppför ett trapphus. Det är inte heller säkert att den får plats i trappuppgången. Mycket går att göras på egen hand vid en flytt, men det kan vara lönsamt att överlåta saker som att flytta stora, tunga, och otympliga föremål till en professionell aktör. 

Vi hjälper dig att flytta riktigt tunga saker
Kontakta oss