Tjänster

Vi erbjuder en rad tjänster inom flytt, transport, magasinering med mera. Alltid utfört med service och kvalitet och kundens nöjdhet i fokus. Här berättar vi i korthet om vad vi kan hjälpa dig med. 

Tungtransport

Vi har kapacitet att transportera tunga föremål på ett säkert sätt. Vi kan flytta föremål av betydande vikt och storlek och ser till att dina varor hanteras med omsorg och når sin destination framgångsrikt. Vi erbjuder säkra transporttjänster för dina tunga saker redan idag!

Kassaskåpsflytt

Våra tjänster inom kassaskåpsflytt är utformade för att göra din flytt av kassaskåp bekymmersfri. Våra erfarna flyttproffs tar hand om alla aspekter av flytten och erbjuder en säker och pålitlig lösning som garanterar att dina värdesaker kommer fram till sin destination.

Flytta värmepump

Vi tillhandahåller även snabba och pålitliga flyttjänster för värmepumpar. Vi är dedikerade till att se till att ditt system flyttas snabbt och säkert, så att allt fungerar optimalt effektivt när det når sitt nya hem. Våra erfarna tekniker har den utbildning och de verktyg som krävs för att se till att din värmepump flyttas med omsorg och noggrannhet. 

Maskinflytt

Vi erbjuder även effektiv och säker maskinflytt. Vårt team vidtar alla försiktighetsåtgärder för att se till att maskinflyttningen sker på ett fackmannamässigt sätt. Oavsett om du flyttar en enskild maskin eller en hel anläggning kan vi erbjuda rätt lösningar för att göra din flytt enkel och problemfri. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster för maskinflyttning. 

Hyra kranbil

Våra hyrtjänster för kranbilar är mycket fördelaktiga för byggprojekt. Vi vet hur viktigt det är att ha tillförlitlig och säker utrustning som kan användas på en rad olika jobb, så vårt erfarna team hjälper dig att hitta rätt kranbil för dina behov. Våra kranar är utformade med säkerheten i åtanke och ger utmärkta prestanda under varje jobb. 

Magasinering

Om du behöver magasinera eller använda ett tillfälligt lager erbjuder vi magasinering. När det är dags att flytta dina lagrade saker kan vi såväl köra ut som montera dem. En kostnadseffektiv lösning då du inte kommer att behöva anlita några mellanhänder. Vi kan även hjälpa till med återvinning.

Flytta tungt

Vi är specialister på tunga lyft och att flytta svårhanterad utrustning och material. Vi har kunskap och utrustning för att hantera uppgifter som att flytta pianon, kassaskåp, hela kontorsinredningar med mera. Vårt erfarna team kan skräddarsy en plan för att genomföra ditt tunga flyttprojekt på ett säkert och effektivt sätt. 

 

tjänster tunga flyttar
Vi har ett brett utbud tjänster inom flytt och transport
Kontakta oss