Magasinering

Säker magasinering med gott om utrymme

Behöver du magasinera eller mellanlagra ditt material eller dina saker? Vårt lager står till förfogande för magasinering. När det är dags att flytta dina tillhörigheter från lagret kan vi bära ut, bära in och utföra eventuell montering. Smidiga och kostnadseffektiva tjänster utan mellanhänder – vi erbjuder en helhetstjänst inom transport och magasinering.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda inom magasinering.


Kontakta oss


Vi hjälper dig med allt inom transport och magasinering

Oavsett om du har planerat en helrenovering av huset, står mellan två boenden eller flyttar från ett större till ett mindre boende är magasinering en bra lösning för dig.

Med hjälp av våra tjänster inom transport, flytt och magasinering kommer allt bli betydligt enklare. Anlita oss för att magasinera ditt bohag. Vi kan ta hand om maskiner, möbler, material och annat som behöver en tillfällig plats i säkra och larmade utrymmen. 

Vi anpassar storleken efter dina behov

Storleken på magasineringen kan du bestämma själv, det går att anpassa efter mängden material du vill ha magasinerat. Detta oavsett om du bara vill skapa lite mer plats eller om du ska flytta utomlands för en period eller vill ha din bil eller båt i säkert förvar under tak. Tack vare vår höga kapacitet inom transport kan vi även magasinera riktigt tunga föremål som maskiner med mera.

Svårt att hitta extra utrymmen

Det kan ofta vara svårt att hitta extraplats för förvaring, något som är ett problem för både privatpersoner och företag. Att hitta bra magasinering kan därför vara svårt, men hos oss  kan du hyra magasinering från några veckor till flera år. Vi har gott om säkra och vältempererade lagerlokaler till överkomliga priser, oavsett vad du behöver förvara och hur lång tid det handlar om.

Förutom  magasineringen hjälper vi självklart till med själva flytten till och från magasinet. Särskilt vid större flyttar med många och stora ägodelar finns det mycket att vinna på att anlita oss. Vi har lång erfarenhet av flyttar och kan enkelt hjälpa dig genom hela flytten.

Smart magasinering som skyddar dina saker

Om du följer dessa riktlinjer kan du se till att dina förvarade föremål är säkra och skyddade samtidigt som du håller området snyggt och organiserat. Med lite planering och förberedelser kan du se till att allt förvaras korrekt och säkert så att du kan hämta det när du behöver det. Hos oss får du hjälp med säker och trygg magasinering

Våra proffsiga packare vet hur allt ska genomföras för att magasineringen ska bli så effektiv och säker som möjligt. Vi hjälper även till med den städning som behövs efter att du har flyttat dina ägodelar. Vi genomför städningen efter ett noga utformat städprogram och lämnar alltid rent och fint efter oss.

Temperaturstyrda lokaler

Våra lokaler är temperaturstyrda och du kan vara helt säker på att dina saker är i trygga händer tills du hämtar dem eller vi transporterar hem dem till dig. Lokalerna är skyddsklassade och vi har avtal med både larmföretag och Anticimex.

Välkommen till Tunggruppen – firman för dig som behöver en säker och prisvärd magasinering. 

Magasineringmagasinering av tunga föremål

Magasinering – att tänka på


  • Se till att det finns tillräckligt med utrymme för de saker du förvarar. Om du räknar med att behöva mer utrymme kan du överväga att skaffa större förvaringsbehållare eller köpa ytterligare hyllor eller ställningar. 
  • Bestäm hur mycket tillgång du behöver till dina förvarade föremål och välj en plats därefter. Tänk på hur lätt det är att transportera föremålen om de regelbundet måste tas ut ur lagret. 
  • Bedöm vilken typ av skydd dina föremål kommer att behöva under lagringen. Temperatur- och fuktighetskontroll kan vara nödvändig för känsliga föremål som konstverk, fotografier, dokument och böcker. 
  • För att hålla skadedjur borta från dina förvarade föremål bör du se till att lådorna är ordentligt förseglade och använda ett insektsmedel, till exempel cederträflis, i trälådor eller i förvaringsutrymmen. 
  • Se till att märka alla dina förvarade föremål och för en lista över vad du har förvarat och var det finns. På så sätt kan du lättare hitta föremålet när du behöver det. 
  • Överväg att förvara föremålen i genomskinliga plastbehållare med lock som är lätta att öppna och stänga. Dessa gör det lättare att identifiera innehållet utan att behöva öppna dem, och dessutom kan de snabbt förslutas och staplas snyggt på hyllor eller ställningar. 
  • Förvara tyngre föremål längst ner i staplarna eller hyllorna så att de inte blir obalanserade med tiden.  
  • För att maximera utrymmet kan du investera i stapelbara förvaringslådor och/eller enheter med justerbara hyllor. På så sätt kan du enkelt komma åt dina och hålla ditt förvaringsutrymme organiserat. 
Vi magasinerar med respekt för dina saker
Kontakta oss